MEKEJLEB I ROBERTS ODLAZE IZ PARTIZANA

Izvor: Kurir, 20.Jun.2010, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEKEJLEB I ROBERTS ODLAZE IZ PARTIZANA

Sve što je lepo kratko traje! Sportski direktor Partizana Dragan Todorić kazao je da se još ništa ne zna o odlascima i dolascima, ali da će prvo razgovarati sa menadžerom Amerikanaca Boa Mekejleba i Lorensa Robertsa. On je istakao da bi većina košarkaša i naredne sezone trebalo da nosi crno-beli dres, napominjući da se još ništa ne zna o eventualnim pojačanjima.

Sve što je lepo kratko traje!

Sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << direktor Partizana Dragan Todorić kazao je da se još ništa ne zna o odlascima i dolascima, ali da će prvo razgovarati sa menadžerom Amerikanaca Boa Mekejleba i Lorensa Robertsa. On je istakao da bi većina košarkaša i naredne sezone trebalo da nosi crno-beli dres, napominjući da se još ništa ne zna o eventualnim pojačanjima.

- S obzirom na to da Amerikanci prvi napuštaju zemlju, prvo ćemo s njihovim menadžerom obaviti razgovore kako bismo videli na čemu smo. Ne mogu da predvidim šta će se na kraju dogoditi. Mi ćemo uraditi sve što je do nas - rekao je Todorić za Kurir i dodao:

- Verujem da će u toku naredne nedelje situacija vezana za Mekejleba i Robertsa biti jasnija.

Sportski direktor Partizana veruje da će većina igrača kojima sada ističe ugovor nastaviti saradnju sa Partizanom, mada će poslednju reč imati trener Duško Vujošević.

- Nekim igračima ističe ugovor i s njima ćemo veoma brzo obaviti razgovor kako bismo videli da li postoji obostrano interesovanje za ostanak u klubu. Verujem da će većina ostati, ali sve mnogo zavisi od trenera Vujoševića, koji ima poslednju reč. Partizan nikad nije dovodio skupe strance, pa tako neće biti ni sada. Finansije nisu presudne za uspeh, a najbolji primer je prethodna sezona, kada smo imali novčanih problema, a napravili jedan od najboljih rezultata u istoriji kluba.

Košarkaš crno-belih Lester Mekejleb rekao je da prvo ide kući da se odmori, nakon čega će odlučiti gde će nastaviti karijeru.

- Još ništa nisam odlučio. Prvo idem u Ameriku da se odmorim, pa ću posle toga odlučiti da li idem iz Partizana ili ostajem. U svakom slučaju ovo je za mene bila odlična sezona - poručio je Mekejleb.

Milan Nastić

Veseli i Marić ostaju!

Čeh Jan Veseli i australijski Srbin Aleks Marić imaju ugovor sa Partizanom i njih dvojica će sigurno ostati i naredne sezone. Što se tiče dovođenja igrača, prethodnih nedelja se spominjao dolazak Dragana Milosavljevića iz kragujevačkog Radničkog i Kvinsa Dubija iz Trabzona, koji bi trebalo da nastupa za selekciju Crne Gore.

Spekuliše se da bi crno-beli dres trebalo da obuče centar Hemofarma Boban Marjanović, dok je definitivno otpao Miroslav Raduljica.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.