MEGA BEMAKS KUP: Trijumf domaćina i poraz Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEGA BEMAKS KUP: Trijumf domaćina i poraz Partizana (FOTO)

Ekipa Dejana Milojevića će u finalu u sredu od 20.45 da igra protiv Lokomotive Kuban.

Košarkaški klub Mega Bemaks je domaćin međunarodnog turnira „Mega Bemaks kup 2017“ u hali „Mega Factory“ (bivši Sport Eko), na kojem pored domaćina učestvuju i Partizan NIS, Lokomotiv Kuban (Rusija) i Telenet Džajants Antverp (Belgija).

EVROBASKET 2017: Sjajni Slovenci srušili odlične Letonce i otišli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u polufinale (FOTO)

EVROBASKET 2017: Španci se najpre mučili protiv Nemaca, a onda rutinski stigli do polufinala (VIDEO)

Takmičenje su otvorile ekipe Mega Bemaxa i Telenet Džajants Antverp, slavio je domaćin košem Rebića u poslednjoj sekundi 85:83, a u drugom meču Lokomotiv iz Kubana je savladao Partizan NIS 97:75 (28:20, 25:19, 20:19, 24:17).

Mega sa Lokomotivom u finalu Mega Bemax kupa https://t.co/VsbnVLsRec #MegaBemax #malivelikiklub pic.twitter.com/UI3bfgKQsp

— KK Mega Bemax (@KKMegaBemax) September 12, 2017

Tim Saše Obradovića je do došao do dvocifrene prednosti u drugoj četvrtini, koju su beogradski crno-beli pokušali da ugroze u drugom poluvremenu, ali su gosti iz Rusije na kraju ubedljivo slavili.

UOČI DUELA SA AZURIMA: Sjajni srpski trio zna recept za prolaz u polufinale ! (FOTO)

Najbolji u redovima pobedničke ekipe su bili Džo Reglend sa 21 poenom i Brajan Kuvale sa 16 dok se u Partizanu istakao Najdžel Vilijams-Gos sa 17 poena.

U finalu u sredu od 20.45 će se sastati Mega Bemaks i Lokomotiv Kuban, dok će u meču za treće mesto od 18.30 igrati Partizan NIS i Telenet Džajants Antverp.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.