MEČ ODLUKE: Partizan protiv Metropolitana NEĆE igrati u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 15:51

MEČ ODLUKE: Partizan protiv Metropolitana NEĆE igrati u Beogradu

Francuzi insistirali da ne igraju u Srbiji.

Utakmica 6. kola TOP 16 faze Evrokupa, u kojoj Partizan treba da ugosti Metropolitan iz Francuske, neće se odigrati u Beogradu.

Naime, gosti su tražili da se meč odigra negde u Evropskoj Uniji zbog pravila o karantinu posle putvanja van EU. Tako je odlučeno da se meč odigra u Ljubljani.

Duel je na programu 10. marta u 20.30.

Baskonija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u seriji od tri pobede, Crvena zvezda je vezala šest poraza u Evroligi. O tome svedoči i kvota 1,20 na keca u Vitoriji (19.00), raste na 1,90 sa hendikepom -9,5. Pogledajte sve kvote Mozzart kladionica za meč Baskonija – Crvena zvezda.

Taj meč vrlo lako može biti odlučujući za prolaz u 1/4 finale Evrokupa. Posle četiri odigrana kola crno-beli imaju skor 2-2.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.