MARKOVIĆ O TOME ŠTO NAPAD NE POMAŽE ODBRANI: Nije to na meni, to je na šefu stručnog štaba, on zna šta treba menjati

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 23:45

MARKOVIĆ O TOME ŠTO NAPAD NE POMAŽE ODBRANI: Nije to na meni, to je na šefu stručnog štaba, on zna šta treba menjati

Zna svoj posao, ne meša se u tuđi.

Fudbaleri Partizana neće igrati u grupnoj fazi Lige konferencija pošto ih je Nordsjeland sa ukupnih 6:0 eliminisao u baražu ovog takmičenja.

Crno-beli nisu oduševili igrom, a pred medije je jedino hteo kapiten Svetozar Marković, koji je o ovom susretu rekao:

- Glupo bi bilo pričati da smo mi bolji tim, pokazali su protivnici da su kvalitetniji. Drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč je bilo teško igrati zbog poraza, rano smo primili i gol, bilo je mnogo teško. Opet, mislim da smo loše izgledali onako sa strane, što ne sme da se dešava jednom klubu kao Partizan. Okrećemo se sledećim izazovima, 5:0 jeste velika razlika, to dati nekome je teško, a oni su uspeli. Mi smo se potrudili da se pripremimo što bolje, ali nismo uspeli - istakao je kapiten.

Upitan zašto napad ne pomaže defanzivi, rekao je:

- Nije na meni da komentarišem te stvari, tu je šef stručnog štaba, on je tu da priča šta treba menajti - zaključio je Marković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.