MARKOVIĆ: Bila bi mi velika čast da budem kapiten Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 17:22

MARKOVIĆ: Bila bi mi velika čast da budem kapiten Partizana

Nosio je traku na dve pripremne utakmice.

Fudbaler Partizana Svetozar Marković rekao je danas za klupski sajt da bi mu bila velika čast da postane kapiten kluba iz Humske.  Marković je na oba kontrolna meča Partizana tokom pripremnog perioda nosio traku, a na pitanje da li bi voleo da ostane kapiten i kad krenu takmičarske utakmice defanzivac nema dilemu.

 - Bila bi mi velika čast ukoliko se to desi. Svaki igrač koji je igrao za ovaj klub je zbog njegove veličine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priželjkivao tu privilegiju. Ja se maksimalno trudim da je zaslužim i bio bih presrećan ako bih ekipu predvodio i početkom sezone. Partizan je moj klub, u koji sam iz Radnika stigao sa 11 godina, i uz kraće prekide sve vreme sam u njemu. Dakle, bilo bi to veliko priznanje za mene - rekao je Marković.

Ukoliko kapitensku traku bude nosio i tokom sezone, Marković bi, sa 23 godine, bio jedan od najmlađih kapitena u istoriji crno-belih. Jedini koji su ranije zaslužili tu privilegiju bili su Adem Ljajić i Albert Nađ.

 - To samo znači da sam svojim profesionalizmom i odnosom prema klubu stekao poverenje ljudi iz stručnog štaba. Znam da je Partizanovo opredeljenje da njegova deca budu kapiteni pa je možda i ovo s te strane logično. Trudiću se da ne razočaram nikoga već da budem sve bolji i pokažem da stručni štab nije pogrešio - dodao je nekadašnji član Olimpijakosa.

Marković ima samo 23 godine, a već je veteran iskustvom za momke od 18 ili 19 godina koji su između dva prvenstva priključena prvom timu. On se podsetio kako je sa samo 11 godina došao u Partizan.

 - Bio sam u klupskom kampu na Jahorini gde su me skauti primetili i doveli u Humsku. Ne mogu da objasnim koliko sam tad bio srećan i koliko sam sad jer sam ponovo među svojima. Partizan je moja kuća i daću sve za njega - zaključio je štoper crno-belih.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Svetozar Marković: Bila bi mi velika čast da budem kapiten Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2023

Fudbaler Partizana Svetozar Marković rekao je danas za klupski sajt da bi mu bila velika čast da postane kapiten kluba iz Humske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.