MARKO PJANOVIĆ IZRUČEN SRBIJI: Vođa navijača Partizana osumnjičen za ubistvo Eskobara

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 09:19

MARKO PJANOVIĆ IZRUČEN SRBIJI: Vođa navijača Partizana osumnjičen za ubistvo Eskobara

Ubijeni Radošević slovi za vođu takozvanog nikšićkog klana, usko povezanog sa škaljarskim klanom.

Marko Pjanović, osumnjičen za pomaganje u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara, izručen je prošle noći iz BiH.

Protiv Pjanovića se vodi istraga za pomaganje u teškom ubistvu.

Saslušao ga je sudija za prethodni postupak u zakonskom roku od 24 sata. Pjanović se sada nalazi u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora, a očekuje se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga sasluša zamenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, na okolnosti naredbe o sprovođenju istrag.

Uskoro se očekuje ekstradicija Azre Šabanović, koja je takođe osumnjičena za pomaganje, a nalazi se u BiH.

Podsetimo, Azra se sumnjiči da je zajedno sa Markom Pijanovićem dan pre ubistva Ranka Radoševića Eskobara bila na njegovom auto placu gde su se predstavili kao kupci automobila i sa njim se dogovorili da se sutradan u 11 sati nađu na pumpi u Rušnju gde će mu dati novac, a on njima vozilo. Pjanović slovi za vođu navijača Partizana iz Brčkog.

Eskobar je poznato ime u podzemlju, a za njega se čulo i nakon hapšenja klana Belivuk, kada je kod pripadnika grupe pronađeno vozilo na Radoševićevo ime.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.