Izvor: HotSport.rs, 14.Jul.2017, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO JANKOVIĆ: Moramo protiv najboljih ako želimo u LŠ

Fudbaleri Partizana će igrati protiv Olimpijakosa u meču 3. runde kvalifikacija za Ligu šampiona, a jedan od glavnih aduta crno-belih je Marko Janković.
Mladi Crnogorac je nosio dres Olimpijakosa, odakle je i stigao u Partizan, i dobro je upoznat sa kvalitetom grčkog tima:
– Definitivno najjača ekipa iz ove grupe, iako bi svaka bila teška, pošto više nema lakih protivnika. Olimpijakos je tim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za svako poštovanje, ali ako hoćemo da uđemo u Ligu šampiona, moramo da se takmičimo i sa najboljima. Recept je borbena i timska igra, sa puno samopouzdanja.
Poseban motiv će imati na gostovanju u Atini:
– Što se mene tiče, veliki je motiv i izazov da ponovo zaigram na Karaiskakisu, kao i pre tri godine, kada sam igrao Ligu šampiona za mlade.
O trenutnom igračkom kadru nema mnogo toga da kaže:
– Dosta je drugačija ekipa u odnosu na onu sa kojom sam trenirao, i po meni dosta slabija, ali u svakom slučaju, to je tim kom je neulazak u Ligu šampiona veliki neuspeh. Najbolje poznajem Sašu Zdjelara, sa kojim sam igrao u OFK Beogradu, i koji mi je veliki prijatelj, zaključio je Janković.
 
The post MARKO JANKOVIĆ: Moramo protiv najboljih ako želimo u LŠ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.