MARKA PIŠE DA ŽOC NEMA REŠENJE: Smatraju da mu je JEDAN ČOVEK došao glave i on drži seriju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 17:48

MARKA PIŠE DA ŽOC NEMA REŠENJE: Smatraju da mu je JEDAN ČOVEK došao glave i on drži seriju

Zaboravljaju da se vraća Matijas Lesor.

Košarkaši Partizana igraju četvrtu utakmicu protiv Real Madrida u plej-ofu Evrolige, a trenutno, rezultat u seriji je 2:1.

U Madridu pišu o četvrtom meču i ističu Valtera Tavaresa kao ključnog igrača.

Tako, Marka donosi u tekst sa naslovom: "Nema plana za Tavaresa", u kojem pred četvrti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duel veliča učinak Tavaresa.

- Paradigma se potpuno promenila, Valter Tavares je preuzeo seriju. Srpskom prestonicom se širi panika. Tavares je drži Madrid na svojim leđima. Džin u reketu, prvo je izjednačio, a zatim rešio treći meč - ističe Marka i dodaje:

- Obradović nije našao lek. Smailagić je dobar igrač iznutra, ima ruku i nastaviće da napreduje. Ali, on nije Tavares i svaki put kada bi ušao u zonu koša, snažni džin ga je  zaustavio - piše u španskom listu.

Zanemarena je očito činjenica da Partizan u trećem susretu nije mogao da računa na Matijasa Lesora, jedinog igrača koji fizički koliko-toliko može da parira Tavaresu, a da se to menja u meču broj četiri i da se Francuz vraća u sastav posle suspenzije.

Da podsetimo, košarkaši Partizana će ovaj meč igrati u kompletno crnim dresovima, na kojima će stajati ime OŠ "Vladislav Ribnikar" u kojoj je juče ujutru devet osoba ubijeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.