MARIĆ: Nismo izdržali pritisak Partizana!

Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2014, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIĆ: Nismo izdržali pritisak Partizana!

Fudbaleri Vojvodine doživeli su minimalan poraz od Partizana u Beogradu, ali od gubitka tri boda trenera Novosađana više treba da brine loša igra njegovih izabranika.
FOTO: STARSPORT

- Odlična utakmica, pravi derbi. Nažalost, mi nismo znali da se nosimo sa pritiskom Partizana, podlegli smo i primili gol. Bili smo potpuno bezopasni u napadu i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << crno-beli su zasluženo slavili. Jedino što me raduje jeste agresivnost i čvrstina u odbrani – istakao je Zoran Marić posle meča.
hotsport.rs
 Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


BURNO: Fenomenalna atmosfera na jugu, tuča s navijačima Voše na severu (VIDEO) (FOTO)


RADONJIĆ ZADOVOLJAN: Svi smo tokom 20 minuta disali kao jedan


HAMILTON PRESREĆAN: Nije sve u pol poziciji, morate da nadmudrite rivale







Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NEBESKI LETAČ: Kalinić na dodavanje Blažiča zakucao Budućnost (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2014

Seriju Crvene zvezde u duelu sa Budućnošću od 9:0 na startu četvrte četvrtine nastavio je fenomenalnim zakucavanjem Nikola Kalinić podsetivši na svoje poteze sa Svetskog prvenstva u Španiji.. . hotsport.rs. Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.