Lutovac pred gostovanje šampionu: Najlepše utakmice, utisak kvare prazne tribine

Izvor: BKTV News, 07.Mar.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lutovac pred gostovanje šampionu: Najlepše utakmice, utisak kvare prazne tribine

Gradski derbi najavljuje uzbudljivo popodne

Pogled na tebelu, pred gradski duel Partizana i Rada (15.30 časova) ne obećava previše uzbuđenja, ali poslednja superligaška izdanja današnjih rivala demantuju takav stav i ostavljaju nadu Građevinarima da bi mogli da iskoriste krizu crno-belih da nastave beg iz opasne zone skalpom šampiona Srbije.

Promena trenera nebeskoplavih i nečinjenje istog u redovima crno-belih polarizovalo je atmosferu današnjih protivnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a dodatnu nadu u iznenađenje klubu sa Banjice uliva fenomenalno izdanje ekipe na čelu sa Aleksandrom Lutovcem protiv Borca (5:0).

"Prija nam ubedljiva pobeda ostvarena u prethodnom kolu. Pokazali smo da imamo kvalitet, prešli psihičku barijeru i očekujem da sad sve bude lakše."

DA NAS NE ZAVARAJU REZULTATI PARTIZANA - Rad je angažmanom Zorana Milinkovića i šok terapijom probudio ekipu, a prethodnih dana polemisalo se o nameri Partizana da učini isto. Ipak, crno-bele će danas sa klupe predvoditi Miroslav Đukić: "Ne smeju da nas zavaraju loši rezultati rivala. Partizan je šampion Srbije, ekipa koja se do pre dve nedelje takmičila u Ligi Evrope. Sigurno će ići na pobedu, a na nama je da budemo koncentrisani, damo maksimum i pokušamo da iznenadimo", rekao je Lutovac.

Upravo krilni napadač biće pod posebnom prismotrom defanzivaca Partizana posle prvog meča na kojem je bio trostruki strelac.

"Pogoci su proizvod dobre igre celog tima. Svaki gol mi znači. Trudim se da doprinesem napretku ekipe i drago mi je kad sa saigračima uspem u nameri. Osećam zadovoljstvo svaki put kad imam udela u uspehu. U klubu sam deset godina i osetim veliko zadovoljstvo kad god mu donesem sreću."

Duela sa crno-belima mladi ofanzivac i njegovi saigrači očekuju bez opterećenja, ali uz gorak ukus u ustima.

"Ovo su najlepše utakmice. Igramo protiv šampiona, neće biti lako, ali ćemo dati sve od sebe. Nemamo šta da izgubimo. Ostaje žal što igramo pred praznim tribinama. Fudbal postoji zbog publike. Volim da oasetim povratnu reakciju sa tribina, naših, ali i navijača protivnika. Bez njih sve ima manju draž."
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.