Lutovac napustio Partizan i prešao u austrijski Rid: Novi izazov, ostaju emocije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2023, 14:39

Lutovac napustio Partizan i prešao u austrijski Rid: Novi izazov, ostaju emocije

Dosadašnji fudbaler Partizana Aleksandar Lutovac posle tri i po godine napustio je Humsku i prešao u Rid.

On je sa austrijskim klubom potpisao ugovor na godinu i po dana, uz opciju produžetka na još jednu.

"Svakome ko piše ovakve redove nije ni najmanje prijatno, jer to znači da odlazi iz kluba koji voli. Ali, ono što svi znamo je da život nekada ponudi nove izazove i da mi, jednostavno, moramo da ih prihvatimo, posebno u sportu. To ne znači da ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prema klubu prestaje, naprotiv - još je veća, jer kad se rastaješ od nekoga, tek tada osetiš sve emocije, pa i bol, koji imaš u tom trenutku. Moje emocije će večno biti usmerene prema Partizanu, svakoj osobi zaposlenoj u klubu", izjavio je Lutovac.

Mi smo porodica koja je vodila svoje borbe 24 časa svakog dana i nikada nije posustala - ni kada su nas otpisivali, dodao je on.

"Ono što znam je da svi moji saigrači, u svakoj sezoni, daju svoj maksimum, poštujući i voleći Sveti grb. Zato, budite uz njih, kao podrška, kao aplauz. Dovoljno imamo onih koji nisu uz nas, zato je potrebno da svi mi - koji volimo Partizan, budemo oko njega. Verujte u tim, verujte u momke, šefa, svakog pojedinca, jer to su šrafovi koji sa vama mogu da guraju Parni valjak. Verujem u pobedu i uvek ću biti sa vama", poručio je 25-godišnji fudbaler.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Lutovac emotivno se oprostio od Partizana

Izvor: RTS, 07.Feb.2023

Aleksandar Lutovac, doskorašnji fudbaler Partizana, posle tri i po godine napustio je Humsku i prešao u Rid. On je sa austrijskim klubom potpisao ugovor na godinu i po dana, uz opciju produžetka na još jednu. . Lutovac je u Partizan stigao 2019. godine, a pre toga je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.