Lukovićeva poruka Partizanu u stilu Mutomba (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukovićeva poruka Partizanu u stilu Mutomba (VIDEO)

Barani slavili u derbiju trećeg kola ABA lige.

Uroš Luković je bio jedan od junaka pobede Mornara nad Partizanom u trećem kolu ABA lige 97:94. Reprezentativac Srbije je sa 12 poena, sedam skokova i šest rampi bio nerešiva enigma za crno-bele, a pogotovo je dominantan bio u defanzivi.

Sa šest „banana“ i porukom u stilu Dikembea Mutomba „ne u mojoj kući“ (not in my house) uneo je strah u redove crno-belih.

- Pre meča sa Partizanom, smo se dogovorili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da poslušamo Mutomba i da branimo našu kuću, naš teren. Igrali smo odlično većim delom meča, dozvolili Partizanu da se vrati i izbori triler završnicu u kojoj smo pokazali karakter i imali više snage i koncentracije – rekao je Luković za Sport klub.

Odlični centar je pre dve sezone bio član Partizana, a letos se spekulisalo da će se vratiti u Humsku. Ipak je ostao u Baru, a naredni izazov ga očekuje u sredu, kada na noge Mornaru dolazi favorizovana španska Unikaha.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.