Luković za MONDO: Uuu... Partizan je odličan!

Izvor: Mondo, 20.Sep.2018, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luković za MONDO: Uuu... Partizan je odličan!

Centar Mornara pohvalio je svoju bivšu ekipu, a za sadašnju rekao da ima mnogo prostora za napredovanje.

/Zoran Pajčin - mondo.ba/

Košarkaši Mornara bili su prošle sezone hit regiona, a sada ih je novom početku nakon tri vezana poraza savladao Partizan.

"Mornari" su u Laktaše došli sa mnogo novih lica, među kojima je Koti Karington pružio najbolju partiju spustivši u obruč "crno-bijelih" 20 poena, dok je odličnu igru prikazao i Uroš Luković >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji je nagovijestio još jednu dobru sezonu na Jadranu.

Odlični centar je postigao 12 poena, uhvatio devet lopti i imao dvije blokade.

"Pravo da kažem, ja sam zadovoljan kako smo odigrali. Izgubili smo od Partizana 14 razlike, a Nemanja Vranješ i ja za ove dvije nedjelje nismo odradili nijedan trening jer smo bili sa reprezentacijama. Drenovac je došao prije tri-četiri dana, tako da mislim da sada nismo ni na 50 odsto", rekao je za MONDO Uroš Luković koji je u Mornar došao upravo iz Partizana koji mu se ove sezone veoma dopada.

"Uuu..ove godine su mnogo bolji. Super, mislim da su 50 odsto bolji nego prošle godine", zaključio je Luković.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.