Lukić želi protiv Partizana u Beču

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Jan.2011, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukić želi protiv Partizana u Beču

Na Marakani rado prihvataju da igraju Super kup, uostalom, predsednik Vladan Lukić je nedavno otkrio da je o tome pričao sa generalnim sekretarom FSS, Zoranom Lakovićem i da su se tom prilikom konstatovali da bi bilo sjajno da se meč odigra u Beču.

Slažemo se sa idejom da se igra Super kup – potvrdne su reči predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << crveno–belih, Vladana Lukića.
U Zvezdi istovremeno od nadležnih institucija, odnosno FSS, očekuju inicijativu za održavanje sastanka, na kome bi se dogovorili termin i detalji oko organizacije utakmice.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.