Lukić: Radim i čekam šansu

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2016, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukić: "Radim i čekam šansu"

Vezni fudbaler Partizana Saša Lukić spreman je da čeka na svoju šansu u prvom timu, a utakmicu sa Borcem vidi kao priliku za povratak na pobednički kolosek.

Talentovani vezni fudbaler Partizana Saša Lukić nije uspeo da se nametne Ivanu Tomiću u prolećnom delu sezone pa priliku za igranje u prvom timu uglavnom čeka na klupi.

"Voleo bih više vremena da provodim na terenu i da imam kontinuitet, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali o tome uvek i jedino odlučuje trener, a ja sam tu u službi tima. Da li ću igrati tri, pet ili trideset minuta, ja ne odlučujem. Moje je da radim i čekam na šansu" kaže Lukić.

Vezista crno-belih upisao je 21 nastup u tekućoj sezoni, ali je samo dva puta u prolećnom delu sezone kod Ivana Tomića bio u ulozi startera.

"Svestan sam konkurencije, ali i svojih kvaliteta. Sebe vidim u veznom redu. Moja prednost je što sam brz, dobro napadam prostor i mogu da šutiram sa obe noge i upravo to treba da koristim na utakmicama. Ipak to se stiče kroz rad i utakmice" dodaje Lukić.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu Partizan igra u četvrtak protiv čačanskog Borca na domaćem terenu.

"Utakmica protiv Borca je šansa da iskoristimo sve svoje potencijale, vratimo se na pobednički put  i da sve što nije bilo dobro protiv Čukaričkog ispravimo. Verujem u tim,  naše znanje i mogućnosti" zaključio je Lukić.

Još uvek aktuelni šampion Srbije zauzima treće mesto na tabeli posle dva kola plej-ofa a do kraja Superlige čeka ga velika borba za drugo mesto sa Čukaričkim.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Minutaža je mala, ali Saša Lukić ne odustaje: Vidim sebe u veznom redu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Apr.2016

"Voleo bih više vremena da provodim na terenu i da imam kontinuitet, ali o tome uvek i jedino odlučuje trener, a ja sam tu u službi tima. Da li ću igrati tri, pet ili trideset minuta, ja ne odlučujem", kaže taletnovani fudbaler crno-belih..Partizanova deca su uvek uz svoj klub, a to se na najbolji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.