Lukač: Blizu sam ostvarenja sna

Izvor: Press, 01.Avg.2013, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukač: Blizu sam ostvarenja sna

- To bi mi sigurno mnogo značilo. Moje ambicija od početka karijere bila je igranje za reprezentaciju. Mislim da sam u ovom trenutku veoma blizu ostvarenja tog cilja - kazao je Lukač.

On je letos potpisao za Partizan, a prošle sezone branio je veoma dobro u OFK Beogradu. 

Već na prve tri utakmice ove sezone u dresu crno-belih, protiv jermenskog Širaka i bugarskog Ludogoreca, Lukač se istakao odličnim intervencijama.

- Spreman sam i u ovom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sam pre svega skoncentrisan na obaveze koje imam u Partizanu. Čekam poziv, ali, naravno, selektor Siniša Mihajlović je taj koji donosi odluke - dodao je golman Partizana.

Mihajlović je već najavio da razmišlja o tome da pozove Lukača za prijateljski meč sa Kolumbijom, koji se igra 14. avgusta u Barseloni.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dragan Todorić: Gagić, za sada, ostaje

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Avg.2013, 01:13

U Partizanu će, osim Vladimira Lučića, ostati svi koje želimo u ekipi naredne sezone.. Izjava Dragana Todorića, sportskog direktora crno-belih, sigurno je delovala ohrabrujuće za sve navijače kluba iz Humske. Kostur šampionskog tima ostaje, potreban je samo po jedan plej, trojka i četvorka…. Ali,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.