Ludnica na Mestalji: Od 0:2 do 2:2, pa gol za pobedu u 90+2! Brašanac će biti zlato Betisa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2016, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludnica na Mestalji: Od 0:2 do 2:2, pa gol za pobedu u 90+2! Brašanac će biti zlato Betisa (VIDEO)

Andalužani produbili krizu Valensije, dva gola Rubena Kastra

Ludo, ludo, ludo. Na kraju tri boda za Betis, koji je dobio ne samo prvi meč u Primeri ove sezone, nego i - Darka Brašanca. Doskorašnji kapiten Partizana debitovao je za klub iz Sevilje i ostavio odličan utisak na Mestalji, gde su zeleno-beli prešli put od raja do ivice pakla, da bi bacili Valensiju na kolena i dramu u trećem kolu prvenstva okončali pobedom - 3:2.

U junaka susreta izrastao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je legendarni napadač tima iz Andaluzije Ruben Kastro. Dao je dva gola - oba na asistencije Picinija - od kojih ovaj drugi, pobednički, u drugom minutu nadoknade vremena, za hladan tuš domaćih navijača, koji sekund ranije uverenih da je moguć totalni preokret.

Sve do 15 minuta pre kraja delovalo je da ekipa urugvajskog stručnjaka Gustava Pojeta kontroliše i igru i rezultat, vodila je pogocima iskusnih napadača, iz „klalse 1981“, Kastra i Hoakina, usput imala igrača više zbog iskuljučenja Enca Pereza početkom drugog poluvremena, ali...

Onda su gosti upali u crnu rupu. Kao da su se uloge na terenu promenile. Nesvesno povlačenje Betisa i rizik koji su preuzeli fudbaleri Valensije doveli su do brzopoteznog izjednačenja, tako što je najpre Rodrigo u 75. minutu prepolovio zaostatak, a samo tri minuta kasnije novajlija iz Zenita Ezekijel Garaj. U tom trenutku Slepi miševi su navalili u potrazi za totalnim preokretom, imali su šanse rezervisti Medran i Munir, sve je odbranio golman Adan i ubrizgao gostima inijekciju samopouzdanja, koju je u nadokadi vremena u treći gol pretvorio već pomenuti Kastro.

Ono što jednako bodovima može da raduje Gustava Pojeta je činjenica da je Darko Brašanac visokom ocenom položio na debiju za Betis. Srpski vezista je bio neumoran, špartao svim delovima terena, započeo veliki broj akcija, doduše zaradio i žuti karton, ali je više nego dobrom partijom pokazao da su zeleno-beli napravili dobar potez kad su ga angažovali.

Valensija je ostala na poslednjem mestu tabele, ima sva tri poraza i verovatno će na Mestalji razmisliti o smeni trenera Paka Ajestarana.

PRIMERA, TREĆE KOLO

Petak:

Sosijedad - Espanjol 1:1 (0:0)

/Vilijan Hose 78 - Pjati 62/

Subota:

Selta - Atletiko Madrid 0:4 (0:0)

/Koke 53, Grizman 73, 81, Korea 89/

Real Madrid - Osasuna 5:2 (3:0)

/Ronaldo 6, Danilo 40, Ramos 45+1, Pepe 56, Modrić 62 – Rijera 64, Garsija 78/

Malaga - Viljareal 0:2 (0:0)

/Kosta 33, Sansone 44/

Sevilja - Las Palmas 2:1 (0:1)

/Sarabija 88. penal, Fernadez 90+4 - Domingez 16/

Barselona - Alaves 1:2 (0:1)

/Matje 47 – Dejverson 39, Ibaj 64/

Nedelja:

Hihon - Leganes 2:1 (2:0)

/Kases 16, Čop 43 – Riko 58/

Valensija - Betis 2:3 (0:1)

/Rodrigo 75, Garaj 78 - Ruben Kastro 38, 90+2, Hoakin 54/

18.15 Granada - Eibar

20.30 Deportivo La Korunja – Bilbao

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brašanac debitovao na Mestalji, Betis slavio u 92. minutu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Sep.2016

Doskorašni fudbaler Partizana Darko Brašanac uspešno je debitovao za Betis tokom gostovanja na Mestalji protiv Valensije - 2:3 (0:1)...Gosti iz Sevilje su uzeli tri boda na vrućem terenu, ali vrlo lako su mogli da ostanu bez dva. Jer, vodili su do 75. minuta sa 2:0, a onda je Valensija za tri minuta...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.