Lučić: U Železniku bili gori uslovi

Izvor: B92, 11.Feb.2013, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučić: U Železniku bili gori uslovi

Kapiten Partizana Vladimir Lučić izjavio je posle poraza u finalu Kupa od Crvene zvezde da se na snimku jasno vidi ko je želeo prekid u nedelju uveče.

"Ono što se desilo u velikoj meri uticalo je na nas, ali ću ponoviti, mislim da se na snimku vidi ko je želeo prekid. Ja jesam mlad igrač koji tek treba da se dokazuje, ali meni se saopštava da je utakmica prekinuta tako što su me sreli u prolazu, a sa drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kapitenom se raspravlja da li može da se igra i on kaže da nema uslova i da će se neko povrediti".

"U Železniku su prošle godine uslovi bili još gori, a ipak je rečeno da može da se igra“, dodao je Lučić.

Crvena zvezda bolje se prilagodila uslovima u praznoj dvorani, smatra Lučić.

"Dobro smo otvorili utakmicu, stekli smo neku minimalnu prednost, ali nismo uspeli da izdržimo pritisak i specifične uslove. Na kraju je Zvezda pobedila i uzela Kup“.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUČIĆ: Na finalu u Železniku bilo je gore nego u Kragujevcu

Izvor: Kurir, 11.Feb.2013

a sаm bio prisutаn u njihovoj hаli na četvrtoj utakmici finala u Železniku prošle godine, ti uslovi zа igru bili su mnogo, mnogo, mnogo gori nego ono što je bilo u nedelju, rekao je kapiten Partizan..Kapiten košarkaša Partizana Vladimir Lučić je po završetku dvodnevnog finala Kupa Radivoja...

Nastavak na Kurir...

Lučić: U Železniku su bili gori uslovi za igru

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Feb.2013

Kapiten Partizana Vladimir Lučić smatra da je njegov tim dobro otvorio utakmicu, ali da nije izdržao pritisak i rizičnu atmosferu.. (FOTO: D. Žarković). – Juče mi je saopšteno da će utakmica da se prekine. Nije na meni da komentarišem , ali neverovatno je da se meni kao kapitenu sinoć obraćaju...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.