Lučić: Najsrećniji dan u životu

Izvor: Mondo, 27.Apr.2013, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučić: Najsrećniji dan u životu

Kapiten Partizana mt:s i ostali igrači presrećni posle osvajanja ABA lige istakli da su se žestoko borili i zasluženo dobili veliko finale protiv Crvene zvezde Telekom.

Dugo posle finala ABA lige i velike pobede protiv Crvene zvezde Telekom, košarkaši Partizana mt:s su ostali na parketu i sa navijačima proslavljali uspeh.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Kapiten Vladimir Lučić nije imao reči da opiše osećaj.

"Ovo je najsrećniji dan u mom životu. Zahvaljujem se momcima i stručnom štabu koji su mi omogućili da kao kapiten Partizana podignem pehar i da dosanjam san koji sanjam od početka sezone", rekao je Lučić za "Arenu" i požurio ka najvernijim navijačima.

Nemanja Gordić je tokom sezone stigao u Humsku i dobrim partijama doprineo da crno-beli od autsajdera stignu do šestog šampionskog prstena.

"Svaka utakmica protiv Zvezde je teška, naručito finale ABA lige. Mislim da smo zasluženo pobedili. Osećaj je neverovatan", kratko je prokomentarisao Crnogorac.

Lučić je preuzeo ulogu od Petra Božića, koji je kao kapiten crno-belih prethodnih pet puta podizao pehar namenjen šampionu regionalnog takmičenja. Ovaj put Božić je meč posmatrao sa klupe kao drugi asistent Dušku Vujoševiću.

"Mnogo je drugačije, jer ne možeš da uđeš u igru i pomogneš ekipi. Kao trener emocije moraš da ispoljiš na drugi način", smiren je bio Božić.

Posle loših 20 minuta za Partizan, dugogodišnji kapiten Partizana je na pauzi između dva poluvremena otkrio recept za uspeh. Bio je u pravu.

"Kao što sa rekao na poluvremenu, morali smo neke stvari da popravimo, da ne radimo ishitreno i da poboljšamo šut. To se desilo u drugom delu i zasluženo smo šampioni", ocenio je Božić.

(MONDO, foto: MONDO)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Lučić: ''Najsrećniji dan u životu!''

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2013

Kapiten Partizana presrećan posle osvajanja trofeja ABA lige sa crno-belima.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.