Lučanci uživaju u plej-ofu, ali imaju i veliki problem pred duel sa Partizanom!

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučanci ''uživaju u plej-ofu'', ali imaju i veliki problem pred duel sa Partizanom!

Tri utakmice u plej-ofu, tri pobede ekipe Mladosti, za skok na treće mesto na tabeli. Šta se od njih može očekivati sutra u Humskoj?

Fudbaleri Mladosti igraće rasterećeno protiv Partizana i nemaju čega da se plaše, izjavio je danas pomoćni trener lučanskog kluba Goran Stanić.

"Mislim da naši igrači nemaju čega da se plaše, treba da budu rasterećeni i igraju isto kao u ove tri utakmice do sada u plej-ofu", rekao je Stanić u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najavi utakmice.

Mladost će sutra od 18.00 gostovati Partizanu u četvrtom kolu plej-ofa Super lige Srbije.

Partizan je peti na tabeli sa 30 bodova, dok Mladost sa 32 zauzima treće mesto.

"Očekujem da će ovo biti teška utakmica za nas. Ostvarili smo svoj cilj, tako da ćemo u Beograd otići rasterećeni. Uživamo u plej-ofu", kazao je Stanić.

Mladost protiv Partizana neće moći da računa na Aleksandra Pejovića.

Stanić je ocenio da će njegovo odsustvo biti "veliki problem" za ekipu iz Lučana.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILOVANOVIĆ U PROBLEMU: Mladost bez KLJUČNOG igrača, ozbiljno oslabljena u Humskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2019

Rasterećeni u meču sezone...Lučanska Mladost sutra od 18 časova gostuje u Humskoj, u okviru četvrtog kola plej-ofa, a trener Neško Milovanović suočava se sa izostankom jednog od najboljih igrača pred sutrašnji meč. Za Mladost neće nastupiti dvostruki strelac u pobedi nad Vojvodinom, Aleksandar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Može li i Napredak večeras da se umeša u trku za Evropu?

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2019, 10:00

Ako upišu novi trijumf, uz odgovarajući rasplet u Humskoj, sve je moguće....Večeras se igra 34. kolo domaće Superlige, ekipa kruševačkog Napretka od 18 časova gostuje na Banovom brdu, gde će odmeriti snage sa domaćim timom Čukaričkog...Kruševljani su u sve boljoj formi kako se bliži kraj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.