Lovernj potpisao za Denver

Izvor: MVP.rs, 19.Feb.2015, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovernj potpisao za Denver

Francuski košarkaš je sa Nagetsima potpisao višegodišnji ugovor.

Posle nekoliko dana spekulacija, Žofre Lovernj (23, 211) je konačno postao novi košarkaš Denvera, sa kojim je potpisao višegodišnji ugovor. Dogovor je potvrdio i agent mladog košarkaša, Peđa Materić.

Tako je Denver posle trejda sa Portlandom, nastavio da sklapa kockice i tim za budućnost.

Francuski košarkaš je periodu od 2009. do novembra 2012. godine igrao je za >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Šalon, potom je na kratko je nastupao za Valensiju, a potpunu afirmaciju je stekao u Partizanu za koji je igrao dve sezone. Potom je potpisao dvogodišnji ugovor sa Himkijem, koji je nedavno raskinuo.

Lovernj će u Denveru imati veliku konkurenciju u Jusufu Nurkiću i Kenetu Faridu, ali je sigurno da će mladi košarkaš imati priliku da u najjačoj ligi na svetu pokaže svoj potencijal.

(foto: basketuniverso.it)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.