Lovernj o povratku u Partizan: Ko zna? Možda VIDEO

Izvor: B92, 05.Okt.2023, 22:03

Lovernj o povratku u Partizan: Ko zna? Možda VIDEO

Košarkaš Asvela Žofri Lovernj nije isključio mogućnost da se jednog dana vrati u Partizan.

Lovernj je bio najbolji igrač francuskog vicešampiona sa 18 poena u porazu od Zvezde na startu Evrolige u Beogradu (94:73).

Posle tog meča je odgovarao na pitanje novinara, a jedno se ticalo i učestalih poziva navijača Partizana da se vrati u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << taj klub.

"Da, da, navijači Partizana... Ko zna, možda", zagonetno je odgovorio Lovernj.

U Beogradu je boravio od 2012. do 2014. godine.

"Bilo je dobro. Volim ovu zemlju i ovu halu. Uvek je zadovoljstvo", rekao je Lovernj.

Da li je bio posebno motivisan za duel sa starim rivalom?

"Iskreno, bio sam srećan da dođem u Beograd. Ovo je Evroliga, tako da u svaku utakmicu ulazite sa ekstra motivacijom", istakao je Lovernj.

Atmosfera je bila na nivou.

"Skoro da sam zaboravio na nju. Drugačije je. Poslednji put kada sam došao bila je pandemija kovida, tako da je bila prazna hala", dodao je Lovernj.

Nije imao vremena da se sretne sa svim poznanicima u Beogradu.

"Neko me je već pitao. Nisam stigao, nisam imao vremena da stignem da vidim sve prijatelje. Moraću da dođem na leto", kaže Lovernj.

Prokomentarisao je i tim Zvezde.

"Oni se bore za plej-of, to svi mogu da vide. Sve je moguće kada stignete dotle. Imaju iskusnog trenera i jak tim", zaključio je Lovernj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.