Lovernj: Srpski zbog Vujoševića

Izvor: B92, 27.Nov.2013, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovernj: Srpski zbog Vujoševića

Košarkaš Partizana Žofri Lovernj otkrio je da planira da nauči srpski tokom ove sezone da bi mogao da razgovara sa trenerom Duškom Vujoševićem.

Lovernj sa saigračima razgovara na engleskom, ali u razgovoru za Evroligu ističe da mu nedostaje mogućnost slične komunikacije sa Vujoševićem.

Pokušavam da naučim srpski, zato što mnogo volim zemlju, svoj klub. Dule ne priča engleski, voleo bih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da mogu da razgovaram sa njim na srpskom. Ima nas trojica Francuza i tokom ove sezone ćemo ići na časove da bismo naučili srpski“, rekao je Lovernj.

Lovernj je takođe pričao i koliko mu znači podrška navijača Partizana.

Pre dolaska u Partizan sam gledao neke snimke, ali to ne može da se poredi. Snimci su potpuno ludi, ali taj osećaj kada izađete na teren, kada svi počnu da pevaju, potpuno je neverovatan“, istakao je francuski košarkaš.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lovernj: Naučiću srpski da bih pričao sa Vujoševićem!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2013

Košarkaš Partizana Žofri Lovernj rekao je da želi da nauči srpski jezik, kako bi mogao da razgovara sa trenerom Duškom Vujoševićem i da planira da osvoji još titula sa crno-belima. ..Uzima časove srpskog: Žofri Lovernj  .."Trudim se da naučim srpski jezik, pošto volim zemlju, klub i navijače....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.