Lovernj: Posvećujem medalju porodici i mojoj porodici u Partizanu

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2014, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovernj: Posvećujem medalju porodici i mojoj porodici u Partizanu

Francuska je večeras osvojila bronzanu medalju protiv Litvanije, a starter Trikolora Žofri Lovernj je posle meča pokazao da nije zaboravio Partizan i crno-belu familiju.

„Posvećujem medalju porodici i mojoj porodici u Partizanu. Sutra ću navijati za Srbiju“, rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Lovernj posle utakmice.

On je dodao i da je veoma srećan zbog osvajanja trećeg mesta, što je najveći uspeh francuske reprezentacije na svetskim smotrama, ali i da je zadovoljan svojim učinkom

„Dobro sam igrao, više nego juče. Bio sam veoma motivisan za ovu utakmicu, ovo je bila poslednja utakmica na turniru, tako da sam dao 200% “, dodao je Francuz.

Lovernj ipak nije zadovoljan odlukama Fibe da se meč za treće mesto igra samo 18 sati posle polufinalne utakmice, kao i time što su se neki igrači zbog doping kontrole vratili u hotel tek u tri sata ujutru.

(FOTO: Fiba.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.