Lotar ima novu devojku, ali nije Marijana!

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lotar ima novu devojku, ali nije Marijana!

Lotar Mateus raskinuo je sa trećom suprugom Lilanom Čudinovom (23), ali je brzo pronašao zamenu, mada nije reč o Marijani Mateus, kako su nemački mediji tvrdili.

Nemci: Mateus se razvodi zbog Marijane

Mateus: Neka Partizan ponovo igra finale LŠ

Lotar i Marijana nerazdvojni na proslavi

Ko je lepši: Ana, Eva, Adrijana...?

Šeril Kol se omaklo u emisiji (VIDEO)

Blater se izvinio homoseksualcima

Nova Mateusova >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << devojka je student psihologije u Minhenu i baš kao i njen dečko nema nikakav problem sa ogromnom razlikom u godinama.

- Kroz život idem svojim putem i vrlo sam srećan. Završio sam sa Lili i želim joj, od srca, svu sreću u životu. Nadam se da ćemo u budućnosti zadržati dobar odnos – iskren je Lotar Mateus.

Inače, Lilana, kada je videla u novinama sliku Lotara sa novom, mladom devojkom na svom "Fejsbuk" profilu stavila je status:

- On je kao odjednom postao veran? Ne, nije, ko jednom prevari, uvek ostaje prevarant - ljuta je Lilana.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.