Loša vest: Bojan Ostojić završio pripreme na Kipru

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2018, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loša vest: Bojan Ostojić završio pripreme na Kipru

Štoper Partizana mora da pauzira deset dana

Jedna dobra, odmah zatim i jedna loša vest za Partizan. U večeri kad je potvrđeno da će Saša Zdjelar postati četvrto zimsko pojačanje crno-belih, stigla je konačna dijagnoza kad je reč o povredi Bojana Ostojića. Nažalost po stručni štab, iskusni štoper je završio pripremni period na Kipru.

Isprava se verovalo da će Ostojić pauziati najviše sedam dana, međutim, posle snimka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ultrazvukom u Limasolu, klupskom lekaru dr Iliji Rosiću nije preostalo ništa drugo osim da konstatuje rupturu mišića zadnje lože, u dužini 7,4 milimetra.

Jači, brži, konkretniji: Partizan udario u češki zid

To znači da nekadašnji defanzivac Čukaričkog mora da pauzira deset dana, a kako je povratak Partizana za Beograd predviđen za 9. februar, izvesno je da dotad neće biti na raspolaganju Miroslavu Đukiću.

Đukić: Hteli smo da ih mučimo! Ne sme ovako da počne utakmica

Od preostalih štopera, crno-beli mogu da računaju na Nemanju R. Miletića i Milana Mitrovića (verovatno će i početi meč sa Plzenom), te mlade snage Svetozara Markovića i Strahinju Bošnjaka.

Piše: Aleksandar Joksić;

Foto: Star Sport.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.