Lomić se vraća u Partizan!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lomić se vraća u Partizan!

Dan nakon što je upisao drugi poraz u tekućoj sezoni fudbalski klub Partizan pojačao je zadnju liniju angažovanjem iskusnog levog beka Marka Lomića.

Fudbalski klub Partizan pojačao je odbranu, pošto se dogovorio o novom ugovoru sa svojim nekadašnjim igračem Markom Lomićem, prenosi agencija Beta pozivajući se na "mocartsport".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Marko Lomić će u ponedeljak potpisati ugovor, a uprava šampiona Srbije pokušaće da ga prijavi za revanš meč sa BATE Borisovim u baražu za Ligu šampiona.

Rok za prijavu igrača je ponedeljak u ponoć. Partizan je u prvih pet kola ove sezone zabeležio tri pobede i dva poraza, i pokazao je da može da postiže golove, ali je odbrana bila vidno slabija, tako da je i trener Zoran Milinković kazao da ekipa mora da se pojača.

Lomić igra levog beka, ima 32 godine, a do sada je igrao za rusku Mordoviju, iz koje je otišao pre tri nedelje, tako da će u Partizan doći kao slobodan igrač.

U Humskoj je igrao u dva navrata, od 2005. do 2007, kao i u sezoni 2009/10.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marko Lomić po treći put u Partizanu

Izvor: RTS, 14.Avg.2015

Fudbalski klub Partizan pojačao je odbranu, pošto se dogovorio o novom ugovoru sa svojim nekadašnjim igračem Markom Lomićem. . .Lomić će u ponedeljak potpisati ugovor, a uprava šampiona Srbije pokušaće da ga prijavi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.