Ljubimac navijača Partizana stigao u Čukarički

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubimac navijača Partizana stigao u Čukarički

U više navrata navijači Partizana pokazali su koliko im je prirastao srcu Ismail Beko Fofana pošto su ga birali za igrača sezone iako nije igrao.

Pošto ni kod Ivana Tomića za njega nema mesta u crno-belom timu odlučeno je da saradnja bude okončana posle čega je igrač iz Obale Slonovače bio slobodan u izboru nove sredine.

Kako saznaje Telegraf, bivši igrač jermenskog Širaka brzo se dogovorio sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Čukaričkim sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor, ali će prema rečima sportskog direktora Vladimira Matijaševića Fofana morati da se dokazuje kako bi ostao u klubu.

Podsećamo da će Čukarički igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a prvi protivnik će im biti ekipa Ordabaši iz Kazahstana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.