Izvor: RTS, 21.Jul.2020, 12:55

Ljubav ne zna za granice, Piao i Čen putem svile pronose slavu Partizana

Neobična priča stiže iz daleke Azije. Da ljubav prema klubu ne zna za granice pokazali su Piao i Čen iz Pekinga, veliki navijači KK Parizan krenuli su ovog leta u avanturu starim putem svile noseći simbole crno-belih, kako na sebi tako i na svom automobilu.
Veliki fanovi košarkaškog kluba Partizan, Piao i Čen iz Pekinga, krenuli su 18. jula na avanturu starim putem svile, "Stazom Marka Pola", noseći na sebi i svom automobilu simbole njihovog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << voljenog kluba.

Od Tijandžina, preko destiancija kao što su Baodži, Tijan Šui, planine Maidži i drugih, Piao i Chen šalju pozdrave Beogradu, Srbiji i naravno, njihovom omiljenom košarkaškom klubu.

Svoju ljubav prema crno-belima, ovo dvoje ljudi je pokazaloi krajem februara, kada su donirali patike za sve igrače mlađih kategorija , od najmlađeg uzrasta do juniora.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PARTIZAN OBOŽAVAJU U KINI: Oni su najbolji dokaz za to (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020

Crno-bele dobro poznaju i u Aziji...Osvedočeni prijatelji Partizana, Piao i Čen iz Pekinga, krenuli su ovog leta u avanturu starim putem svile, noseći simbole Košarkaškog kluba Partizan, kako na sebi tako i na svom automobilu...Čak i kada su granice zatvorene, prijatelji Partizana pronose ime...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.