Ljajić na leto napušta Torino?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2017, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić na leto napušta Torino?

Trener Torina Siniša Mihajlović odlučio je da se na leto odrekne Adema Ljajića, prenosi Tutosport.

Kako se navodi, Mihajlović je blago rečeno ljut što je Ljajić prilikom izmene protiv Intera otišao direktno u svlačionicu i to je kap koja je prelila čašu, pogotovo što nekadašnji igrač Partizana, Fiorentine i Rome ne pruža partije na očekivanom nivou.

On je ove sezone na 24 utakmice postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << samo šest golova u Seriji A i gotovo je izvesno da mu u narednom meču protiv Udineza sledi "selidba na klupu".

Mihajlović i Ljajić imali su sukob u vreme kada je sadašnji trener Torina bio selektor Srbije zbog nacionalne himne, ali sada je u pitanju Ljajićevo ponašanje prema ekipi, na terenu, ali i van njega.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.