Liga Evrope: Odlučujući mečevi za srpske klubove

Izvor: TV Arena Sport, 21.Jul.2016, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Evrope: Odlučujući mečevi za srpske klubove

Ekipe Vojvodine, Čukaričkog i Partizana igraju revanš mečeve drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Novosađani će u 19:45h u Velsu braniti minimalnu prednost iz prvog meča protiv Konahs Kvej Nomadsa, dok će Čukarički 45 minuta kasnije pokušati na Banovom Brdu da nadoknadi dva gola zaostatka protiv Videotona (2:0).

Revanš utakmica između Zaglebja i Partizana igra se u danas od 21:05h, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << što je prvi duel u Beogradu završen bez golova.

U slučaju povoljnog ishoda, Vojvodina bi u trećem kolu igrali sa boljim iz duela Dinamo Minsk – St Patriks (1:1), Čukarički sa pobednikom dvomeča Mitjilend – Vaduc (3:0), a Partizan sa onim timom koji trijumfuje u okršaju Senderjiske – Stremsgudse (2:1).

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da protiv Videotona očekuje otvorenu utakmicu s mnogo golova ali da njegov tim neće srljati zbog toga što ima dva gola zaostatka.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.