Liga Evrope: Odlučujuće kolo za srpske klubove

Izvor: TV Arena Sport, 15.Jul.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Evrope: Odlučujuće kolo za srpske klubove

Ako Partizan prođe u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope sigurno će putovati u Skandinaviju. Vojvodina može na Vuka Rašovića, a na sever Evrope će i Čukarički ukoliko izbore treće kolo kvalifikacija ovog šampionata.

Crno-beli će u slučaju slavlja u Lubinu u četvrtak, igrati sa boljim iz dvomeča u kojem je danski Senderjiske savladao norveški Stremsgudse 2:1 u prvom meču.

Novosađani će u slučaju da prođu Velšane igrati sa boljim iz duela u >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << kojem su Dinamo Minsk našeg Vuka Rašovića i Sent Patriks igrali 1:1 u Belorusiji.

Ukoliko Čukarički uspe da nadoknadi dva gola zaostatka protiv mađarskog Videotona, u trećem kolu bi igrao verovatno igrao sa Mitjilendom, koji je u prvom meču sa 3:0 savladao Vaduc iz Lihtenštajna.

Partizan je u prvom meču drugog kola remizirao 0:0 za poljskim Zaglembjem, Vojvodina je minimalnim rezultatom savladala Konas Ki iz Velsa, dok je Čukarički poražen od Videotona 2:0 u Mađarsoj.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.