Lepa tradicija: Košarkaši Partizana doneli paketiće nezbrinutoj deci

Izvor: 24sata, 25.Dec.2014, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa tradicija: Košarkaši Partizana doneli paketiće nezbrinutoj deci

Košarkaši Partizana NIS posetili su juče dom za nezbrinutu decu "Drinka Pavlović". Trinaestu godinu u nizu crno-beli se druže sa štićenicima doma na Senjaku.

Druženje u domu „Drinka Pavlović“ je počelo dodeljivanjem paketića i pojedinačnim slikanjem sa crno-belima. Potom su mališani uručili zahvalnicu prvotimcima našeg kluba, a za kraj druženja svi su se zajedno fotografisali pored novogodišnje jelke u holu doma.

Štićenicima doma obratio >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << se i kapeten kluba iz Humske:

- U ime košarkaškog kluba Pratizan želim vam srećnu Novu godinu i naredne praznike. Došli smo danas da budemo sa vama, kao i svake godine u ovo vreme, da se družimo i pre Deda Mraza vam donesemo paketiće - rekao je Dragan Milosavljević, a preneo sajt KK Partizana.

Dobrodošlicu crno-belima ispred Doma "Drinka Pavlović" poželela je Snežana Nikolić:

- Mnogo nam je drago što ste došli i što i dalje mislite na nas svih ovih godina. Deca kada su čula da dolazite bila su zaista presrećna. Uvek nam je drago da vas vidimo. Sastav je različit svake godine, ali prijateljstvo je isto.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.