Leonardovo proleće?

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardovo proleće?

Najbolji fudbaler Partizana priključio se ekipi posle produženog odmora i najavio svoju prolećnu ''kanonadu golova''.

Boravak na letnjim temperaturama u Brazilu veoma je prijao Leonardu, pa mu ni još uvek aktuelni beogradski minus nimalo ne smeta.

Svojim zemljacima i prijateljima poklonio je veliki broj dresova Partizana, pa sada crno-beli imaju još veću podršku i iz Brazila.

Po povratku deluje veoma motivisano da na proleće prikaže još bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << partije nego jesenas, a kada su golovi u pitanju, postavio je jasan cilj.



''Želim još 12 golova, ali videćemo sve na terenu. Konkurencija motiviše da radim bolje i više, a najvažnije je ono što i ja želim, a to je da Partizan stalno pobeđuje'',
poručio je Leonardo, a prenose ''Novosti''.

On je danas prisustvovao utakmici protiv BSK-a koju je Partizan dobio sa 6:1, naravno zadovoljan je onim što je video, a jedini razlog za brigu u ovom trenutku je pretnja suspenzijom sa evropske scene od strane UEFA.

Ipak, i on kao i svi u Partizanu veruje da će uprava crno-belih rešiti taj problem.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.