Leonardo opet zagonetan: Bog vidi sve

Izvor: B92, 23.Jun.2017, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo opet zagonetan: Bog vidi sve

Fudbaler Partizana Brazilac Leonardo ponovo se oglasio na društvenim mrežama.

Leonardo je objavio sliku ispred južne tribine stadiona Partizana gde se vidi da se veseli sa Grobarima.

"Igram za ljubav. Volim da radim ono što radim. Igram fudbal, a Bog vidi sve", napisao je Leonardo u komentaru ispod slike.

Brazilac bi za nekoliko dana trebalo da se priključi pripremama Partizana za novu sezonu. Leonardo ima ponude da nastavi karijeru u inostranstvu i više puta je isticao da želi da napusti 'crno-bele'.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LEONARDO I DALJE ZBUNJUJE GROBARE: Postavio sliku sa porukom, a svi se pitaju koje je ZNAČANJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2017

Brazilac bi uskoro trebalo da se pridruži saigračima na pripremama...Fudbaler Partizana Brazilac Leonardo često se oglašava na društvenim mrežama, a to je učinio i ovom prilikom. Brazilac je objavio sliku ispred južne tribine stadiona Partizana gde se vidi da se veseli sa Grobarima...ODRŽANA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.