Leonardo najbolji igrač Superlige u septembru

Izvor: RTS, 14.Okt.2016, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo najbolji igrač Superlige u septembru

Fudbaler Partizana Leonardo da Silva proglašen je za najboljeg igrača u septembru u Superligi Srbije.

U anketi koju organizuju SOS kanal i Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", u kojoj učestvuju novinari domaćih medija, brazilski napadač je dobio 99 poena.
Leonardo je obeležio septembar na terenima Superlige Srbije i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << najzaslužniji je za seriju pobeda ekipe Marka Nikolića.
Njegov poluvolej je odlučio pobedu u "večitom" derbiju, a sedam dana posle toga je postigao jedan od najlepših golova ove jeseni, protiv Metalca u Gornjem Milanovcu.
Mesec je završio sjajnom partijom protiv Mladosti, kada je pored još jednog gola zabeležio i asistenciju.
Leonardo je bio blizu maksimalnih 100 poena, jer se kod 19 od ukupno 20 članova žirija našao na prvoj poziciji.
Drugo mesto zauzeo je defanzivni vezista Crvene zvezde Mičel Donald sa 40, a treće organizator igre Vojvodine Dejan Meleg sa 39 poena.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.