Leonardo kao u Partizanu, komentator u transu! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2019, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo kao u Partizanu, komentator u transu! (video)

Bivši fudbaler Partizana trenutno je u sjajnoj golgeterskoj formi, koja neodoljivo podseća na vreme kada je nosio crno-beli dres.

Brazilac Leonardo ostao je u prelepom sećanju navijačima Partizana, koji iz jednog u drugi prelazni rok priželjkuju njegov eventualni povratak u Humsku.

Njemu ove zime sjajno ide u dresu Al Ahlija iz Dubaija, u čijem dresu je postigao pet golova u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pet utakmica.

Najnoviji je iz slobodnog udarca, danas u pobedi nad Al Nasrom od 2:1 u osmini finala Prezidents kupa Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Leonardo je najpre iznudio prekršaj, a onda odlično izveo ''slobodnjak'' i u 54. minutu doveo svoj tim u vođstvo od 1:0. Marcuk je četiri minuta kasnije duplirao prednost, a poraz Al Nasra je ublažio Alvaro Negredo svojim pogotkom u 71. minutu meča.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.