Leo je ponovo onaj stari, Partizan nastavio pohod ka tituli! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leo je ponovo ''onaj stari'', Partizan nastavio pohod ka tituli! (video)

Crno-beli ne posustaju u trci sa Crvenom zvezdom, a ono što može da ih dodatno ohrabri jeste i to što najbolji igrač jesenjeg dela sezone, Brazilac Leonardo ponovo igra kako su navijači Partizana i navikli.

Fudbaleri Partizana danas su upisali i 19. pobedu ove sezone u šampionatu Srbije, pošto su u 26. kolu Superlige savladali ekipu Mladosti u Lučanima rezultatom 2:0.

Prva konkretnija dešavanja na terenu viđena su na isteku pola sata igre. Tada je Tavamba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imao prvu pravu priliku za Partizan, posle centaršuta Miletića sa leve strane, ali je golman Krznarić odlično reagovao.

Dva minuta kasnije, i Lučanci su imali odličnu priliku na drugoj strani, kada je posle kornera Šatara gađao pod prečku, ali je čuvar mreže Partizana Filip Kljajić odlično reagovao.

A onda, na ulasku u finiš prvog poluvremena, igrao se 42. minut, Urođ Đurđević je sa desne strane asistirao sa Leonarda, koji je lepo prihvatio loptu, a onda još bolje šutirao za vođstvo crno-bvelih od 1:0.

Ovo je njegov 14. pogodak u sezoni, a prvi iz igre u prolećnom delu šampionata.

Najzanimljivije detalje iz prvog poluvremena možete da vidite OVDE.

Partizan je bio bolji rival i u nastavku meča, stvarao je prilike, ali je loš teren često bio saveznik domaćem timu.

Ipak, u 75. minutu Leonardo je još jednom opasno pripretio, poslao je nezgodan udarac ka golu Krznarića, ovaj je kratko odbio loptu, ali samo do Đurđevića, koji je šalje u mrežu i rešava pitanje pobednika.

Partizan je tako smanjio zaostatak za Zvezdom na tri boda razlike, ali crveno-beli večeras dočekuju Javor Matis na svom terenu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.