Leo Vesterman: Tošo, legendo! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leo Vesterman: ''Tošo, legendo!'' (video)

Neraskidiva je veza između Lea Vestermana i Partizana. Ovoga puta, povod da ona opet dođe do izražaja bio je fil o legendarnom sportskom direktoru Partizana Draganu Todoriću.

Film je objavljen na YouTube-u povodom Todorićevog 60. rođendana (uskoro će napuniti i 61 godinu), a francuski košarkaš i bivši plejmejker Partizana je ovih dana podsetio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << taj film, uz poruku na srpskom jeziku: ''Kakav čovek, Toša legenda''.

U filmu se mogu videti isečci iz novina od 1972. godine do danas, kao i brojne čestitke koje su popularnom Toši uputili brojni košarkaški asovi koji su nastupali u Partizanu, među njima i Leo Vesterman.

Za one koji još uvek nisu videli ovaj film, mogu ga pogledati u prilogu.

Kakav Covek ... Tosa legenda .. Bravo @colovic86 za film !   https://t.co/jq29pkc1Ft

— Westermann Léo (@lwestermann) June 22, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.