Lendejl završio sezonu!?

Izvor: Mondo, 20.Maj.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lendejl završio sezonu!?

Specijalizovani portal "Basketball sphere" saznaje da će centar Partizana uskoro otputovati u SAD. Odluka o njegovom statusu za narednu sezonu pašće tokom leta, ali odlazak uz obeštećenje je realna opcija.

Australijski centar Džok Lendejl (23 godine, 211 cm) završio je sezonu pehom u meču prvog kola KLS Superlige, protiv Mega Bemaxa!

Kako piše portal "Basketball sphere", statistički najkorisniji igrač Partizana u periodu oktobar-april, dobio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dozvolu da oporavak od povrede skočnog zgloba nastavi u SAD, gde će se ujedno pripremati za nastup u Letnjoj NBA ligi.

Nakon toga bi ostalo da se vidi da li će odraditi i drugu sezonu ugovora sa crno-belima ili će uz obeštećenje otići iz kluba.

Nezvanično se pominjalo da je za njega zainteresovan evroligaš Žalgiris.

Lendejl je bio među igračima koji su predvodili Partizan do polufinala plej-ofa ABA lige i odbrane trofeja u Kupu Radivoja Koraća, ali prema svemu sudeći neće učestvovati u pokušaju da se posle pet godina osvoji titula prvaka Srbije i time kompletira "dupla kruna".

Podsećamo da je u Partizan stigao leta 2018, posle završenih studija na univerzitetu Sent Meris.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Lendejl završio sezonu?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2019

Specijalizovani portal "Basketball sphere" saznaje da će centar Partizana uskoro otputovati u SAD. Odluka o njegovom statusu za narednu sezonu pašće tokom leta, ali odlazak uz obeštećenje je realna opcija...Australijski centar Džok Lendejl (23 godine, 211 cm) završio je sezonu pehom u meču prvog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.