Izvor: RTS, 23.Sep.2020, 21:21

Leh iz Poznanja silan na Kipru, „petarda“ u mreži Apolona, čeka se Partizan

Potencijalni rival crno-belih, ukoliko savladaju Šarloa, je Leh iz Poznanja koji je na Kipru savladao Apolon sa 5:0.
Dugo je Leh tražio rupu u odbrani Kiprana, ali kada je pronašao to je bio kraj nadanjima igrača Apolona. Nakon jednog gola u finišu prvo dela igre, Poljaci su u nastavku do vrha napunili mrežu domaćina.

Lek je poveo u 42. minutu susreta a strelac je bio Tiba. Na startu drugog poluvremena u 47. minutu na semaforu je stajalo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 2:0, strelac Išak. Treći gol delo je Kaminskog u 58. minutu, a na 4:0 povećao je Sikora.
Igrač koji je započeo seriju stavio je i takčku na ovaj meč, u drugoj minuti nadoknade Tiba se ponovo upisao u listu strelaca.
Ukoliko Partizan u četvrtak nadigra Šarloa sastaće se sa Lehom, a pobednik će igrati u Ligi Evrope. Meč je na programu 1. oktobra.
 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.