Legenda u Humskoj: Bora Milutinović u poseti

Izvor: Mondo, 09.Mar.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legenda u Humskoj: Bora Milutinović u poseti

Bora Milutinović obišao stadion Partizana i razgovarao sa čelnicima kluba.

Legendarni trener, bivši igrač Partizana i reprezentativac Jugoslavije, Bora Milutinović (73), u petak je posetio stadion Partizan.

Milutinovića su u Humskoj ugostili sportski direktor Ivica Iliev, kao i potpredsednik kluba prof. dr Vladimir Vuletić.

Tokom razgovora sa čelnicima Partizana, Milutinović >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je evocirao uspomene na fudbalske dane provedene u redovima crno-belih, a ujedno je ispričao i mnogobrojne anegdote iz bogate trenerske karijere.

Legendi jugoslavenskog fudbala uručeni su pokloni iz crno-belog butika, među kojima su dres i šal FK Partizan u znak sećanja na prijatno jutro provedeno u Humskoj 1.

Bora Milutinović je posle dve godine provedene u omladinskom pogonu crno-belih (1960 - 1962), odigrao četiri sezone za Partizan, čime je nastavio niz porodice, odnosno braće Milutinović.

Najstariji od tri brata, Miloš Milutonović, bio je najbolji igrač i spada u najveće asove jugoslovenskog i evropskog fudbala. Pored Bore i "Plave čigre" i treći brat Milorad Milutinović bio je čalan Partizana.

Nažalost, Miloš i Milorad više nisu među nama.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.