Legenda Partizana stupila na dužnost i odmah saopštila fantastičnu vest!

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legenda Partizana stupila na dužnost i odmah saopštila fantastičnu vest!

Crno-beli danas otvaraju "Partizanovu kuću" na Dedinju, a novi sportski direktor odmah je saopštio fantastičnu vest koja se tiče igračkog kadra.

Košarkaški klub Partizan NIS otvorio je danas na Dedinju "Partizanovu kuću" u kojoj će u buduće biti smeštena kancelarija predsednika, odnosno sportski i marketing sektor.

Na otvaranju "Partizanove kuće" novinarima se obratio i novi sportski direktor crno-belih Nikola Lončar koji će u novoj sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biti veliko "pojačanje" za sportski sektor.

Legenda crno-belih odmah je saopštila fantastičnu vest koja se tiče igračkog kadra.

Radi se o kapitenu Novici Veličkoviću i njegovom statusu. Ukoliko ne bude nekog velikog obrta, Veličković će i naredne sezone igrati za crno-bele i biti kapiten ekipe!

Ne treba zaboraviti da je pre samo nekoliko dana Vanja Marinković potpisao novi ugovor sa crno-belima, a postoje nagoveštaji da će naredne sezone za Partizan igrati Uroš Luković i Rade Zagorac.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NOVI SPORTSKI DIREKTOR PARTIZANA OTRKIVA PLAN: Nikola Lončar pričao o Veličkoviću, Vilijams-Gosu, pojačanjima...

Izvor: Kurir, 25.Jun.2018

Kapiten košarkaškog kluba Partizan Novica Veličković ostaje u klubu, rekao je danas sportski direktor crno-belih Nikola Lončar.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.