Ledej se oporavio, Smailagić nije

Izvor: B92, 08.Jan.2024, 00:10

Ledej se oporavio, Smailagić nije

Američki košarkaš Zek Ledej oporavio se od povrede i vraća se u tim Partizana za gostovanje Fenerbahčeu, saopšteno je putem klupske televizije.

Ledej prošle nedelje nije igrao u oba evroligaška meča, kao ni u subotu protiv Krke, ali će biti u ponedeljak u avionu za Istanbul sa saigračima.

Van stroja su i dalje Alen Smailagić i Aleksa Avramović, a osim njih dvojice, u Istanbulu sa ostatkom ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neće biti Balša Koprivica.

U tim se vraća Uroš Trifunović, koji je protiv Krke u subotu odigrao prve minute posle duže pauze.

Partizan meč 20. kola Evrolige protiv Fenerbahčea igra u utorak od 18.30.

Meč ima veliki značaj za oba kluba, jer je Partizan na skoru 10-9, a Fenerbahče na 11-8.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ledej se vraća, ali Partizan putuje bez dva centra u Istanbul

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024

Važan meč za crno-bele u Evroligi...Američki košarkaš Zek Ledej oporavio se od povrede i vraća se u tim Partizana za gostovanje Fenerbahčeu...Ledej prošle nedelje nije igrao u oba evroligaška meča, kao ni u subotu protiv Krke, ali će biti u ponedeljak u avionu za Istanbul sa saigračima...Van...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.