Ledej otkrio zbog čega je ostao u Partizanu

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 09:29

Ledej otkrio zbog čega je ostao u Partizanu

Američki košarkaš Zek Ledej otkrio je da je uticaj na njegov ostanak u Partizanu imao Kevin Panter.

On je u razgovoru za "Telesport" otkrio i svoje planove, kao i planove kluba.

"Svakako da je Kevinova odluka imala određeni uticaj i na moju. Ipak, presudne su bile ambicije kluba. Glavni faktor je bila želja kluba da se napadne Fajnal-for", rekao je Ledej.

Ledej je sa Partizanom potpisao novi dogodišnji ugovor, a nije želeo da komentariše ponude >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugih klubova.

"Ono što je bitno je da sam ostao u Partizanu. Jedino što me zanima su prepreke na putu do postavljenog cilja i kako da ih pređemo"

"Hvala vam za svu podršku koju ste nam pružili. Idemo dalje, još jače", saopštio je Zek Ledej.

Sem Zeka Ledeja, u Partizanu će i naredne sezone igrati i Kevin Panter, dok je zasada klub napustio zvanično samo Matijas Lesor, a sve bliži je i Dante Egzum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.