Ledej najavio odlazak?

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 10:14

Ledej najavio odlazak?

Košarkaš Partizana Zek Ledej nije dao jasan odgovor na pitanje da li će i naredne sezone ostati u Partizanu.

Ledej je suočen sa tim pitanjem nakon osvojene ABA lige, a odgovorio je kako u ovom trentku nije siguran da li će to biti slučaj.

Još ranije se prenosilo da je Amerikanac velika želja Ergina Atamana u Panatinaikosu, ali ko se i nije dovodio u vezu sa grčkom ekipom iz dva najveća srpska kluba.

Bez obzira na pitanje istinitosti tih navoda, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ledejev odgovor svakako pobuđuje sumnju.

"Nisam siguran, videćemo. Znate to bolje od mene. Moraćete da sačekate, ne mogu to reći", rekao je Ledej.

Govorio je i o samom meču.

"Baš je ludo čoveče, morali smo ovo da zaradimo. Crvena zvezda je tim, pokušavali smo da završimo, znate, probali da prevaziđemo taj najteži deo. Konačno smo uradili nešto tako. Veoma posebno što smo u tome uspeli", istakao je Ledej.

Najavio je nove uspehe Partizana.

"Kao što sam rekao. Crvena zvezda je bila na našem putu i bilo je potrebno da u ovome budemo zajedno i pređemo preko nekih stvari. Sada smo bili spremni to da učinimo. Sada nam to više nije na putu i sada ćemo slaviti i nastaviti da guramo napred", poručuje Amerikanac.

Osvrnuo se i na svoje dve godine u Partizanu.

"Kada sam došao ovde klub je bio na jako niskom mestu i mi smo uspeli da ga podignemo na viši nivo. Zahvalan sam na celokupnom mom vremenu ovde i svim ljudima koji su mi pomogli da poboljšam svoju igru i vodili me do mesta jednog od najboljih krilnih centara u Evropi", zaključio je Ledej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.