Lazović potvrdio: Napuštam Partizan, iako sam hteo u njemu da završim karijeru!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2015, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović potvrdio: Napuštam Partizan, iako sam hteo u njemu da završim karijeru!

“Duhom ću ostati na crno-beloj strani Topčiderskog brda, jer drugi klub nemam”

Trener Marko Nikolić apelovao je na upravu da produže ugovor sa bivšim reprezentativcem Srbije, ali jasno je da novo rukovodstvo crno-belih nije uložilo dovoljan napor da Lazovića ostave u Humskoj. Još kada se pojavila ponuda kineskog drugoligaša Peking Enterprajza sve rastanak je bio neminovan.

“Ja sigurno napuštam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan, to je definitivno, ali duhom ću ostati uz njega, jer drugi kluba osim Partizana nemam.Jednostavno, u profesionalnoj karijeri te razne situacije navode da će nekad doći i taj trenutak da napustiš klub koji voliš”, poručio je u Antaliji Danko Lazović.

On će već danas doputovati u Beograd na završnu rundu pregovora sa Kinezima.

“Ja sigurno napuštam Partizan, ali ne bi bilo korektno da kažem gde idem, jer nisam potpisao ugovor. U ponedeljak putujem za Beograd, tad će definitivno znati”.

Na kraju nije zaboravio da kaže, da istakne.

“Hteo sam da završim karijeru ovde i naravno da mi je krivo što napuštam Partizan”, jasan je bio Lazović.

( Foto MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.