Lazović: Pokazali smo da možemo da se vratimo!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2014, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović: Pokazali smo da možemo da se vratimo!

Fudbaler Partizana Danko Lazović rekao je da su crno-beli u drugom poluvremenu protiv Toršavna pokazali da mogu da se vrate u meč i preokrenu ga.

Danko Lazović

 

"Bilo je teško. Dug put je ostavio trag. Dok smo se prilagodili na ove uslove... Znam kako je teško igrati ovde, jer sam igrao i sa reprezentacijom. Ali uspeli smo da se vratimo posle primljenog gola i da u drugom delu dokažemo da možemo", rekao je Lazović novinarima posle meča.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

Partizan je pobedio ekipu Toršavna sa 2:1 u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U narednom kolu igraće protiv bugarskog Ludogoreca koji je večeras, posle pobede od 4:0 u prvom meču, odigrao 1:1 sa Dudelanžom iz Luksemburga.

"Oni su dobra ekipa, mozda su se opustili zbog rezultata iz prvog meča. Znamo da igramo protiv kvalitetnog protivnika", kazao je Lazović.

 

Partizan će u prvom meču trećeg kola gostovati u Razgradu 30. jula, dok je revanš meč protiv Ludogorca na programu 6. avgusta na stadionu u Humskoj.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.