Izvor: RTS, 01.Nov.2020, 11:33

Lazić: Nemamo vremena za neki očaj

Novi šef sručnog tima košarkaša Partizana Milivoje Lazić čestitao je Igokei na pobedi u Laktašima i konstatovao da se ponovo pokazala slabost ekipe crno-belih u ključnim momentima meča.
Košarkaši Partizana pretrpeli su novi poraz u ABA ligi od Igokee sa 90:84, posle produžetka, u petom kolu takmičenja, a Milivoje Lazić, koji je vodio tim umesto smenjenog Vlade Šćepanovića, čestitao je suparnicima posle meča. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

„Sve čestitke Igokei na igri i na pobedi. Za ovo kratko vreme tokom kojeg se desila ova promena, probali smo da uspostavimo kontrolu u nekim principima koji su postavljeni u prethodnih nekoliko meseci. Međutim, ponovo se pokazala slabost u poslednjih nekoliko minuta, naročito gde na preuzimanje i atipičnu čvršću odbranu nismo odreagovali kako treba", izjavio je Milivoje Lazić.
Posle kraće analize meča trener crno-belih je konstatovao da se tim mora što pre okrenuti narednim utakmicama. 
"Veći deo utakmice nismo imali sreće, s obzirom da je bilo dosta nekih nepredviđenih okolnosti poput faulova u napadu, nesportskih i dosta promašenih zicera, uz kvalitetnu odbranu. Igokea je jako kvalitetno šutirala i ubacila neke teške šuteve preko ruke uz zvuk sirene. Dosta lopti su pokupili i bili jako borbeni. Mi smo u određenom momentu tome parirali, ali su nas posle toga preskočili. Nemamo puno vremena za neki očaj. Čeka nas naredna utakmica i u što kraćem roku moramo da se saberemo i pripremimo. Imaćemo više vremena da radimo i da se dobro pripremimo za Huventud", rekao je nekadašnji trener Crvene zvezde.
U narednom meču, već u sredu, košarkaši Partizana biće domaćini Huventudu u Evrokupu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.