Lazetić hvali Čukarički: Pobedili su Partizan dva puta

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 10:29

Lazetić hvali Čukarički: Pobedili su Partizan dva puta

Fudbaleri TSC u četvrtak će na svom terenu igrati veoma bitnu utakmicu protiv Čukaričkog koja može biti veoma bitna u trci za drugo mesto na tabeli Superlige.

Trener ekipe iz Bačke Topole spušta pritisak svojim saigračima kojima želi da sačuva mir.

"Utakmica sa Čukaričkim jeste važna sigurno, ali nije odlučujuća u toj meri, jer posle toga je još 15 bodova u opticaju. Čukarički izuzetno poštujem, vidimo da su spremni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan su pobedili dva puta, što je za pohvalu. Imaju isti intenzitet igranja i ritam, samopouzdanje, već deset godina su u vrhu, osvojen Kup... Oni su nam na neki način bili parametar kada smo se spremali za ovu sezonu, da dođemo na taj nivo, u smislu bodova koje su osvojili prethodne dve godine. Sigurno je da u tom pogledu imaju više iskustva, ali prihvatamo izazov koji nam se ukazuje. Ovo je za TSC, Bačku Topolu i sve nas zajedno jedno fenomenalno iskustvo i moramo da koristimo svaki dan da u njemu uživamo, kao što će verujemo utakmica sa Čukaričkim biti izvanredno iskustvo za sve ljubitelje sporta“, navodi Žarko Lazetić.

Lazetić je rekao da su igrači izvukli pouke iz prošlog kola u kojoj su fudbaleri TSC poraženi od Crvene zvezde sa 4:1.

"Na svakoj utakmici se prave greške, pa tako i protiv Crvene zvezde. Dobro je što sam video kako su igrači u svlačionici mnogo teško podneli taj poraz. Ali ne samo oni, već i svi drugi u klubu, navijači. Očekivali su da dobijemo Crvenu zvezdu na Marakani, koju niko nije na njenom terenu pobedio već šest godina. To govori koliko su nama porasle ambicije i očekivanja, što je odlično. Svakako porazom nismo zadovoljni, igrali smo odlično prvih 60 minuta, ali kada su oni poveli, dobili su krila, mi smo malo potonuli, što mi se nije dopalo, da do kraja nismo istrajali. Svakako smo iz ovog meča izvukli pouke, jer nemamo vremena ni prostora da žalimo, pošto nas čeka nova utakmica“, kaže Lazetić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.